Skip to main content

De permanente oplossing voor jouw wenkbrauwen

Powderbrows is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van semi- permanente make-up voor de wenkbrauwen.

Door middel van een machine en een fijn naaldje die met snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt er een mooi natuurlijk poedereffect resultaat behaald.

De Powderbrows techniek is speciale manier van semi- permanente make-up die een mooie volle wenkbrauw kan creëren. Het fijne naaldje laat kleine stipjes achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft maar toch de wenkbrauw mooi inkleurt.

Wil je graag een iets meer permanente oplossing voor jouw wenkbrauwen? Heb je altijd al gedroomd van volle, ingekleurde wenkbrauwen voor een langere tijd? Dan is de Powderbrows behandeling perfect voor jou.

Powderbrows is een nieuwe techniek waarbij we door middel van het poedereffect de wenkbrauwen een mooie vorm kunnen geven en voller kunnen laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekend dat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar het resultaat vervaagd zal zijn. Het is aan te raden dan een touch-up behandeling in te plannen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, mee gaand met de laatste wenkbrauw trends.

Veelgestelde vragen

Is powderbrows voor iedereen geschikt?

Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is!

Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts.

Wanneer iemand een extreem vette huid heeft, wordt Powderbrows ook afgeraden, omdat het pigment niet in de huid blijft zitten.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is niet geheel pijnloos. Indien je hier tegenop ziet kan je bij je eigen huisarts vragen om een verdovende crème. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

Op vakantie na de behandeling?

Het is niet slim om vlak voor je zonvakantie Powderbrows te laten zetten, dit omdat de eerste 5 dagen na de behandeling je wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht er wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen, indien je deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zul je een stuk minder lang plezier hebben van de gepigmenteerde wenkbrauwen dan een ander persoon.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen uitgebreid besproken.

Daarna ga ik aan de slag met het tekenen van de gewenste vorm van jouw wenkbrauwen en bepalen we samen de kleur. Als dit geheel naar jouw tevredenheid is, starten we de behandeling en worden jouw nieuwe wenkbrauwen gepigmenteerd.

Hoelang duurt de behandeling

Een Powderbrow behandeling duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur.

Prijzen

Behandeling Prijs

Ombre Powder Brows (inc. 1 nabehandeling binnen 6 – 8 weken) € 415,00

Touch Up binnen 1 jaar € 170,00

Touch Up na 1 jaar tot 1,5 jaar € 190,00

Touch Up na 1,5 jaar tot 2 jaar € 200,00

Close Menu